sâmbătă, 16 iulie 2011

UNDEVA,CANDVA..



 

Mi-ar fi placut sa traiesc pe la 1870. Sa port palarie si manson, sa merg la baluri si sa asist la curse de cai. Probabil am vazut prea multe filme. Am chef de o piesa de teatru,cum ar fi de exemplu "Jocul de-a vacanta" a lui Mihail Sebastian. 


 

"Undeva,candva"...va mai amintiti acest film?
O poveste emotionanta, sensibila, incredibila, fantastica care a nascut unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste.
Cum sa uiti un asemenea film? L-am vazut de cateva ori, minunat!
 

 

Imi aduc aminte ce emotionata am fost de fiecare data cand am vazut filmul,ce efect a avut asupra mea intreaga poveste de dragoste si cum ma transpusesem in personajul Elise McKenna, interpretat exceptional de Jane Seymore. Frumusetea izbitoare care a nascut o splendida poveste de dragoste "traia" linistita intr-un tablou superb asezat pe unul dintre peretii Grand Hotelului... 

 

dar nu aici
din pamant ochii ai sa-i ridici
undeva candva
dar nu acum
ai sa fii mai bun, vei avea un drum
stai in tine
si-ti doresti sa intalnesti
pe cineva in care poti sa crezi
fara sa te vinzi, fara sa te pierzi
 

 

undeva candva
lumea se-ntampla
dar nu stiai ca era a ta
undeva candva
ai uitat sa simti, ai stiut sa minti, si nu-i asa?
stai in tine
si iti doresti sa intalnesti
pe cineva candva in care poti sa crezi
fara sa te vinzi, fara sa te pierzi 
-de JeAnne Dark 

 

Sa-ti spun cat te-am iubit candva
Sa fim din nou noi doi la fel ca-ntaia data
Noi doi, acolo, undeva

As vrea sa te mai pot atinge cu privirea
Asa cum o faceam candva
Sa vad in ochii tai tristetea si iubirea
Noi doi, acolo, undeva. 

Aldo's Blog - Undeva, candva. 

 

Skype pornit de la sine printr-o comanda gresita ma arunca-n trecut, cu scartait de vinil. O memorie de zero si unu pastreaza cateva ultime cuvinte. Pe toate celelalte le-am sters demult. Exact cum prezenta unui ban din alt timp l-a smuls pe personaj din viata de dragoste, o simpla apasare de buton m-a aruncat pentru cateva minute in trecut. Zambesc si-mi dau seama ca diferenta intre noi a fost aceea dintre un foc de paie si un foc de pamant. 
Meta'Blog 

 

Undeva candva dar nu acum trezeai vibratii in undele unui lac care acum e adormit.
Undeva candva dar nu acum topeai cuvinte pe buzele arse de vara care acum sunt reci.
Undeva candva ai uitat sa simti dar ai stiut sa minti.
Sub valurile marii de clestar se leagana paginile unei carti vechi si umbra ta o poarta spre prezent dar se izbeste de nisipul aspru si totul se pierde in soapte amare.
Nu trezi linistea pozelor de sub praful din trecut care altadata inramate cantau sub rasul unui album inecat in lacrimi.
Pasii pe care ii urmaresti danseaza in nestiinta pe sunetul ploilor pierdute intr-un curcubeu de voci nedeslusite. Incearca sa nu le pui piedica!macar de data asta.
..................................................- ..................................................- .........................................
 

 

Ai vrea sa cauti ceva ce ai pierdut, ai vrea sa plangi, ai vrea sa iubesti, ai vrea…nici tu nu stii ce vrei.
Lasa-te leganat de somnul unor remuscari ciudate. Lasa-ti gandul greu sub ochiul bland…si adormi.
Viseaza amintirea unor vremuri mute, distruge-o dar pastreaz-o sub focul unui soare aproape stins. Alearga mai departe pe strazile brazdate de frunze uscate si amare. Nu incerca sa tii pasul cu timpul…cand vei deschide ochii sub pleoapa ta va zambii toamna cu fosnet,cu ploi racoroase, cu somn.
Prinsi intre doua lumi…nu incerca sa bati la usa ce ne desparte..chiar daca as vrea sa-ti mai deschid nu as mai reusi caci am pierdut cheia pe fundul unui lac sarat de lacrimi in care nu mai vreau sa cad ca sa ma inec din nou intr-un parfum care m-a otravit.
 
"Poveste mascata" de - Sweet Poison 

 

Toti oamenii viseaza ca undeva...candva...se va intampla!..Si atunci incepe asteptarea ....si pana la urma. ..uite-l e aici...El...sau ...Ea....l-am gasit!Si de aici incepe totul...simti ca nu mai poti respira fara el...ca maine nu mai exista daca nu il vei vedea....da si asta nu e totul....ii dai sufletul si treci peste tot....nu mai ai mandrie si nu mai stii cine esti,devii un om strain tie insusi...nu mai faci nimic decat sa speri ca El va ramane aici...!!!Pana cand??? Ei asta e alta poveste....pentru ca oricat de multe am face ...oricat ne-am darui inima si sufletul si oricat am spera ca va dura pentru totdeauna ...mereu si mereu va veni o zi cand se va termina! De ce??? Pur si simplu pentru ca NIMIC nu ramane aici langa noi pentru eternitate...Totul are un sfarsit !!!! 
Undeva ,candva - de Beibi 

'In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii,pentru ca povestile de dragoste contin tainele lumii...' -Paulo Coelho

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu